Docenten

Joyce

 

Hallo, mijn naam is Joyce Geurtsen.


Toen ik ben gaan studeren ben ik ook begonnen met lesgeven bij 2Move (voorheen Gymma), dit is ruim 10 jaar geleden. In de tussentijd heb ik het Conservatorium gedaan (Dans,zang en drama) en ben ik daarna afgestudeerd aan de Willem Nijholt Academie (dans, zang en drama). 

 

Dansen zat er bij mij al vroeg in, ik ben op mijn 4e begonnen met klassiek ballet, en toen we verhuisde naar Maartensdijk ben ik eigenlijk meteen als leerling bij Gymma gaan dansen. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan en dat is denk ik ook de reden dat ik nu nog steeds werkzaam ben binnen de vereniging.

 

Naast het dansen zit ook het zingen en acteren in mijn bloed en treed ik solistisch, samen met mijn zusje Marie Louise (ook docente bij 2Move) en met The dreams veel op.

Daarnaast was ik te zien met The Winner is (winnaar categorie Familie), in diverse Dinnershows, musicals waaronder 'My fair Lady' (als Eliza Doolittle), 'Repelsteeltje' (als de molenaarsdochter), bij het Nederlands Musical Ensemble in 'Robin Hood' en 'Merlijn'. Tijdens mijn studie in diverse zelfgemaakte voorstellingen, Kindermusicals van MusicalOne en vertolkte ik de hoofdrol in de musical 'Rex' van Koen en Ad van Dijk.

 

Het aankomende jaar zal ik de Dansante Vorming Kids, het Selectieteam en alle volwassene lessen voor mijn rekening nemen.

Ik heb er zoals altijd weer erg veel zin in!

 

veel liefs

Joyce Geurtsen

 

 

Luister hier naar een duet met Peter Vos en Joyce met het nummer van Andrea Bocelli: Vivo per lei

 

 

 

Marie-Louise

 

Hallo, ik ben Marie Louise en ik ben één van de docenten bij 2Move.

 

Op mijn 4e ben ik bij Gymma begonnen met dansen en daar heb ik met veel plezier tot mijn 16e in het selectieteam gedanst. Ik de vooropleiding HBO van Lucia Marthas – Institute for Performing Arts gedaan. Daarnaast heb ik een aantal diploma’s behaald op het gebied van dans zoals Zumba. Op dit moment studeer ik aan De Dansopleiding in Utrecht.

 

Eigenlijk ben ik al mijn hele leven bezig met alles wat met zingen, dansen en musical te maken heeft. Ik heb 6 jaar op het Nederlands Musical Ensemble gezeten en heb daar in verschillende musicals meegespeeld, zoals: Merlijn de tovenaar, Crisis op Camelot etc.

 

Ik ben afgestudeerd aan de Nederlandse Pop Academie als Artiest. Ik treed veel op als solist, samen met mijn zus Joyce en met The Dreams. Samen met Joyce heb ik meegedaan aan The Winner is waar wij winnaar zijn geworden in de categorie Familie.

 

Ik geef nu al een aantal jaar met veel plezier les bij 2Move en heb heel veel zin in het aankomende jaar. We gaan er een gezellig en leerzaam jaar van maken.

 

 

 

 

 

Bo

  

Hallo, Mijn naam is Bo en ik ben 18 jaar. Ik dans al sinds mijn 6e en ik ben begonnen bij 2Move. Ondertussen geef ik al 5 jaar les bij 2Move, ik geef hiphop/ streetdance op dinsdag en ik train 2U Crew. Dit is voor het eerst dat ik een eigen wedstrijdteam train en we doen dit jaar zelfs mee aan het NK 2021! Op het moment studeer ik Evenementenorganisatie in Utrecht aan het Creative College.

Ik kijk er naar uit om jullie in mijn lessen te zien en jullie nieuwe dingen te leren. Zie ik jou snel?

Eutienne

 

Hallo, ik ben Eutienne Rodriques en geef vanaf vorig seizoen op donderdag van 17.00 uur tot 18.00 uur de Breakdance lessen voor 2Move. Deze lessen worden gegeven in het Sojos gebouw aan de Dorpsweg te Maartensdijk.

 

Ik breakdance al vanaf de zomer van 2003 waar ik met vrienden op straat begon met een matje en een radio. Hier ontwikkelde wij de mooiste trucs en hebben wij onze dans ontwikkelt.

 

Nu geef ik zelf vanaf vorig jaar de Breakdance lessen in Maartensdijk. Lijkt Breakdance jou ook leuk om te doen? Wil je je eerste sixstep, freeze, head spin of wat dan ook leren? Kom een keertje langs op de donderdag en pik een lesje mee.

 

Ik kijk er naar uit om jou te zien!!

Tim

 

Hallo, Mijn naam is Tim en ik ben 17 jaar. Ik breakdance al vanaf mijn 7de en zit in een crew genaamd UC crew. Samen met mijn crew ga ik naar vele battles en in 2018 hebben we zelfs het Nederlands kampioenschap gewonnen. Als klein jongetje begon ik met breakdancen bij 2move en ben hier eigenlijk nooit meer weggegaan. Van leerling ben ik doorgegroeid naar assisterend docent en nu geef ik zelf regelmatig de breakdance lessen bij 2move. Ik vind lesgeven leuk omdat je ieder kind ziet vorderen en ze hierbij kunt motiveren en ondersteunen. En een leuk feitje is dat ik 2 minuten en 4 seconden op mijn handen kan staan :).

Charlotte

 

Hallo, mijn naam is Charlotte en ik ben assistent docent bij 2 Move.