Docenten

Joyce

 

Hallo, mijn naam is Joyce Geurtsen.


Toen ik ben gaan studeren ben ik ook begonnen met lesgeven bij 2Move (voorheen Gymma), dit is ruim 10 jaar geleden. In de tussentijd heb ik het Conservatorium gedaan (Dans,zang en drama) en ben ik daarna afgestudeerd aan de Willem Nijholt Academie (dans, zang en drama). 

 

Dansen zat er bij mij al vroeg in, ik ben op mijn 4e begonnen met klassiek ballet, en toen we verhuisde naar Maartensdijk ben ik eigenlijk meteen als leerling bij Gymma gaan dansen. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan en dat is denk ik ook de reden dat ik nu nog steeds werkzaam ben binnen de vereniging.

 

Naast het dansen zit ook het zingen en acteren in mijn bloed en treed ik solistisch, samen met mijn zusje Marie Louise (ook docente bij 2Move) en met The dreams veel op.

Daarnaast was ik te zien met The Winner is (winnaar categorie Familie), in diverse Dinnershows, musicals waaronder 'My fair Lady' (als Eliza Doolittle), 'Repelsteeltje' (als de molenaarsdochter), bij het Nederlands Musical Ensemble in 'Robin Hood' en 'Merlijn'. Tijdens mijn studie in diverse zelfgemaakte voorstellingen, Kindermusicals van MusicalOne en vertolkte ik de hoofdrol in de musical 'Rex' van Koen en Ad van Dijk.

 

Het aankomende jaar zal ik de Dansante Vorming Kids, het Selectieteam en alle volwassene lessen voor mijn rekening nemen.

Ik heb er zoals altijd weer erg veel zin in!

 

veel liefs

Joyce Geurtsen

 

Wil je meer van mij horen en zien Ga hier naar de website van Joyce;  http://www.joycegeurtsen.nl/

 

Luister hier naar een duet met Peter Vos en Joyce met het nummer van Andrea Bocelli: Vivo per lei

 

 

 

Marie-Louise

 

Hallo, ik ben Marie Louise en ik ben één van de docenten bij 2Move.

 

Op mijn 4e ben ik bij Gymma begonnen met dansen en daar heb ik met veel plezier tot mijn 16e in het selectieteam gedanst. Ik de vooropleiding HBO van Lucia Marthas – Institute for Performing Arts gedaan. Daarnaast heb ik een aantal diploma’s behaald op het gebied van dans zoals Zumba. Op dit moment studeer ik aan De Dansopleiding in Utrecht.

 

Eigenlijk ben ik al mijn hele leven bezig met alles wat met zingen, dansen en musical te maken heeft. Ik heb 6 jaar op het Nederlands Musical Ensemble gezeten en heb daar in verschillende musicals meegespeeld, zoals: Merlijn de tovenaar, Crisis op Camelot etc.

 

Ik ben afgestudeerd aan de Nederlandse Pop Academie als Artiest. Ik treed veel op als solist, samen met mijn zus Joyce en met The Dreams. Samen met Joyce heb ik meegedaan aan The Winner is waar wij winnaar zijn geworden in de categorie Familie.

 

Ik geef nu al een aantal jaar met veel plezier les bij 2Move en heb heel veel zin in het aankomende jaar. We gaan er een gezellig en leerzaam jaar van maken.

 

 

 

 

 

Eutienne

 

 

Hallo, ik ben Eutienne Rodriques en geef vanaf vorig seizoen op donderdag van 17.00 uur tot 18.00 uur de Breakdance lessen voor 2Move. Deze lessen worden gegeven in het Sojos gebouw aan de Dorpsweg te Maartensdijk.

 

Ik breakdance al vanaf de zomer van 2003 waar ik met vrienden op straat begon met een matje en een radio. Hier ontwikkelde wij de mooiste trucs en hebben wij onze dans ontwikkelt.

 

Nu geef ik zelf vanaf vorig jaar de Breakdance lessen in Maartensdijk. Lijkt Breakdance jou ook leuk om te doen? Wil je je eerste sixstep, freeze, head spin of wat dan ook leren? Kom een keertje langs op de donderdag en pik een lesje mee.

 

Ik kijk er naar uit om jou te zien!!

Bo

Hallo, mijn naam is Bo Sturkop.

Ik ben 17 jaar en ik geef sinds 2017 City Jam op dinsdag van 17:00 tot 18:00. Daarbij ben ik de jongste docent van 2move. 

Ik ben op mijn vierde begonnen met dansen bij 2move, in 2015 ben ik weggegaan bij 2move om nieuwe dansdocenten te ontdekken en van meer dansstijlen te proeven. Tegenwoordig volg ik dancehall, hiphop/streetdance en femme. Naast de lessen die ik elke week volg ga ik naar veel workshops door het land heen om nog meer te leren van nog meer bekende maar ook onbekende dansers. 

Sinds ik ben begonnen met dansen heb ik altijd al geroepen dat ik een eigen dansschool wil, deze droom wil ik ook heel erg graag waarmaken en ik hoop dat ik in de toekomst een dansschool kan opstarten. 

Ik kijk er heel erg naar uit om jou in mijn les te zien!! 

Liefs Bo Sturkop