Over 2MOVE

Lessen jeugd vanaf 19 november weer in SOJOS

Tijdens de persconferentie van gisteren is bekend gemaakt dat de extra maatregelen van de afgelopen twee weken zijn afgelopen en buurthuizen weer open mogen.  

 

Dit betekent dat de lessen voor de jeugd vanaf morgen, donderdag 19 november, weer in SOJOS worden gegeven.

Lessen volwassenen vanaf 23 november weer hervat

Tijdens de persconferentie van gisteren is bekend gemaakt dat de extra maatregelen van de afgelopen twee weken zijn afgelopen en groepslessen weer zijn toegestaan.

 

Dit betekent dat de lessen voor volwassenen vanaf maandag 23 november weer van start gaan! We zijn hier erg blij mee en hopen iedereen in goede gezondheid terug te zien.

RABO ClubSupport

 

 

Hartelijk dank alle stemmers van de RABO ClubSupport.

 

Het heeft ons een mooi bedrag van € 513,15 opgeleverd. 

 

Speciale lessen met vriendjes en vriendinnetjes

Van 5 oktober tot en met 9 oktober mogen alle kinderen tijdens de les vriendjes of vriendinnetjes meenemen. Zij mogen natuurlijk ook meedoen met de dansles. 

 

Van 12 oktober tot en met 16 otkober staan alle jeugdlessen in het teken van Halloween. Ook deze week mag iedereen een vriendje of vriendinnetje meenemen. Iedereen mag zich zo uitbundig mogelijk verkleden in Halloween stijl als we er maar niet te erg van schrikken. 

Lesrooster 2020-2021

ALLE LEDEN (KIDS EN VOLWASSENEN) HEBBEN INMIDDELS EEN APP ONTVANGEN MET INFORMATIE OVER DE LES. MOCHT JE GEEN INFO ONTVANGEN HEBBEN, ZEND EEN MAIL NAAR VOORZITTER@2MOVEMAARTENSDIJK.NL Of bel 06-51242490.

 

We hebben ernaar gestreefd de groepsindeling en het lesrooster (dagen/tijden) voor het komende seizoen zoveel mogelijk ongewijzigd te laten. Bij de vaststelling van het dansaanbod hebben we, naast dansinhoudelijke aspecten, ook te maken met organisatorische zaken (docenten, ruimte) en financiële mogelijkheden (aantal aanmeldingen). In de praktijk is gebleken dat er aan het begin van het seizoen nog wisselingen zijn bijvoorbeeld door nieuwe aanmeldingen. Dit betekent dat we pas in de eerste weken van september het dansaanbod definitief kunnen vaststellen. 

 

Algemene Leden Vergadering

De Algemene ledenvergadering zal plaatsvinden op donderdag 10 september 2020. Iedereen is dan van harte welkom. Verdere informatie over de locatie en agenda volgt in de zomer. 

 

Helpende handen gezocht!

 

2Move is een leuke en gezellige vereniging. En zoals geen enkele vereniging kunnen wij ook niet zonder de hulp van vrijwilligers! 

 

We zijn nu op zoek naar enthousiaste mensen die aan de slag willen in het bestuur of op incidentele /projectbasis inzetbaar zijn als vrijwilliger! 

 

Ken je of ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en een steentje wil bijdragen aan 2Move? Mail dan a.u.b. vandaag nog naar voorzitter@2movemaartensdijk.nl.

 

Wil je meer informatie lezen over wat het inhoudt, download dan met onderstaande pijl de volledige tekst. 

helpende_handen__2020.docx

Disco 2020 - 2021 (onder voorbehoud)

 

Ook komend seizoen zijn er weer een aantal spetterende disco's met een leuk thema. 

Alle disco's zijn in SOJOS. 

 

Halloween                              30 oktober, vrijdag  

Piet en Sint                            2 december, woensdag 

Glow in the Dark                     29 januari, vrijdag  

Army                                     26 maart, vrijdag 

Jungle safari                           28 mei, vrijdag 

Gratis dansles met een U-pas

 

Ben jij in het bezit van een U-pas? Kom dan dansen bij 2 MOVE!.

Hoe werkt het? Bij 2 MOVE kun je je nog beschikbare tegoed van je U-pas besteden. Heb je nog voldoende tegoed, dan dans je zelfs gratis. Je tegoed is zichtbaar op je persoonlijke U-pas account. Geef bij je inschrijving op dat je een U-pas hebt, dan worden de kosten van de lessen en eenmalige inschrijving door 2 MOVE afgehandeld met de gemeente. Het U-pasjaar loopt van 1 juli 2020 tot 1 juli 2021.  

Nog geen U-pas maar wel nieuwsgierig? De U-Pas is er speciaal voor inwoners met een inkomen tot 125% van het landelijk geldende minimumloon. Met de pas krijgen deze inwoners de beschikking over een persoonlijk budget om te besteden aan sportieve, recreatieve, culturele en educatieve activiteiten. De U-pas is ook geldig voor de danslessen bij 2 MOVE. Informatie over de U-pas en een aanvraagformulier vind je op www.u-pas.nl.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden. Met de invoering van deze wetgeving geldt in de hele Europese Unie dezelfde wetgeving op het gebied van privacy.

 

2MOVE heeft een beleid vastgesteld over de omgang met persoonsgegevens van haar leden. Het doel van dit beleid is deze persoonsgegevens te beschermen. Het gaat daarbij vooral om de ledenadministratie, facturering en boekhouding, nieuwsberichten en afbeeldingen op de website. De tekst van dit beleid is opvraagbaar bij de voorzitter van 2Move.

 

Ook is er een privacyverklaring opgesteld. Hierin is vermeld welke gegevens 2Move opslaat, waarvoor ze gebruikt worden en hoe de gegevens door u kunnen worden ingezien, gewijzigd en verwijderd. Lees hier de privacyverklaring.

Europese wetgeving & beeldmateriaal

Als gevolg van nieuwe Europese wetgeving op het gebied van privacy zijn alle oude afbeeldingen, youtube-filmpjes, video’s en ander beeldmateriaal van onze website verwijderd.

 

Voor zover op de website herkenbare beelden van personen zijn opgenomen, is hiervoor expliciete toestemming door betrokkene(n) gegeven.

Procedure lidmaatschap opzeggen.

Het lidmaatschap van 2MOVE loopt van 1 september tot 1 juli. Het opzeggen van
het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk plaatsvinden vóór 2 juni bij de
ledenadministratie, ledenadministratie@2movemaartensdijk.nl

2MOVE Statuten

Hier kunt u de statuten downloaden.

Het lidmaatschap van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie), waarover in deze statuten wordt gesproken, is in het seizoen 2016-2017 door 2 MOVE beëindigd.

U heeft Acrobat PDF reader nodig om het document te lezen.

Download hier de PDF reader

2move_statutenwijziging.pdf