Over 2MOVE

Wedstrijd 2U crew op zondag 18 april

De meiden van @2u.crew hebben komende zondag hun eerste wedstrijd, om 14:30 uur begint de show.

2 U zal rond 14:50 uur te zien zijn!

Mochten jullie het leuk vinden dan kun je via deze link meekijken!. 

http://www.twitch.com/shellwedanceevent

 

 

Buitenlessen jeugd bij SVM van start

Wij zijn superblij te kunnen melden vanaf de eerste week van maart alle danslessen voor de jeugd worden gegeven op het terrein van SVM (Dierenriem 4, Maartensdijk). De lessen vinden plaats op de gebruikelijke tijden.
Wij kunnen daar gebruik maken van het Kabouterstadion, een veld met kunstgras. Voor de meesten van jullie is dit al bekend terrein. Het veld is omsloten met een klein hek, zodat het voor de kinderen veilig is en ook gezellig! Om alles corona-proof te laten verlopen zijn de inmiddels bekende regels weer van toepassing. 
 
De lessen gaan alleen door bij goed weer. Hou daarom svp de groepsapp in de gaten.
 
 

Gelukkig nieuwjaar

 

 

 

Wij wensen iedereen een heel

sportief, gezond en hoopvol

dansjaar toe. 

 

Lessen vervallen per 15 december

Deze week is afgekondigd dat Nederland vanaf gisteren 15 december tot en met dinsdag 19 januari in lockdown gaat. Na die periode wordt opnieuw bekeken hoe het ervoor staat met het Coronavirus en of de maatregelen versoepeld worden.
 
Ook SOJOS en de Vierstee sluiten hun deuren voor activiteiten.
Binnensport is niet meer toegestaan, ook niet op een andere locatie.
Daardoor kunnen de lessen voor zowel de jeugd als volwassenen gedurende de periode van lockdown helaas niet doorgaan.
 
Hoewel buitensport voor kinderen nog wel is toegestaan, lijkt ons het geven van lessen buiten – zoals eerder werd gedaan bij SVM – vanwege de winter nu geen goed alternatief.
 
Wij wensen iedereen heel veel sterkte bij het omschakelen naar de nieuwe situatie en wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een goed begin van het nieuwe jaar.
 
Wij hopen jullie in het nieuwe jaar zo snel mogelijk allemaal weer gezond in de lessen terug te zien.
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij deze graag (info@2movemaartensdijk.nl).
 

RABO ClubSupport

 

 

Hartelijk dank alle stemmers van de RABO ClubSupport.

 

Het heeft ons een mooi bedrag van € 513,15 opgeleverd. 

 

Speciale lessen met vriendjes en vriendinnetjes

Van 5 oktober tot en met 9 oktober mogen alle kinderen tijdens de les vriendjes of vriendinnetjes meenemen. Zij mogen natuurlijk ook meedoen met de dansles. 

 

Van 12 oktober tot en met 16 otkober staan alle jeugdlessen in het teken van Halloween. Ook deze week mag iedereen een vriendje of vriendinnetje meenemen. Iedereen mag zich zo uitbundig mogelijk verkleden in Halloween stijl als we er maar niet te erg van schrikken. 

Lesrooster 2020-2021

ALLE LEDEN (KIDS EN VOLWASSENEN) HEBBEN INMIDDELS EEN APP ONTVANGEN MET INFORMATIE OVER DE LES. MOCHT JE GEEN INFO ONTVANGEN HEBBEN, ZEND EEN MAIL NAAR VOORZITTER@2MOVEMAARTENSDIJK.NL Of bel 06-51242490.

 

We hebben ernaar gestreefd de groepsindeling en het lesrooster (dagen/tijden) voor het komende seizoen zoveel mogelijk ongewijzigd te laten. Bij de vaststelling van het dansaanbod hebben we, naast dansinhoudelijke aspecten, ook te maken met organisatorische zaken (docenten, ruimte) en financiële mogelijkheden (aantal aanmeldingen). In de praktijk is gebleken dat er aan het begin van het seizoen nog wisselingen zijn bijvoorbeeld door nieuwe aanmeldingen. Dit betekent dat we pas in de eerste weken van september het dansaanbod definitief kunnen vaststellen. 

 

Algemene Leden Vergadering

De Algemene ledenvergadering zal plaatsvinden op donderdag 10 september 2020. Iedereen is dan van harte welkom. Verdere informatie over de locatie en agenda volgt in de zomer. 

 

Helpende handen gezocht!

 

2Move is een leuke en gezellige vereniging. En zoals geen enkele vereniging kunnen wij ook niet zonder de hulp van vrijwilligers! 

 

We zijn nu op zoek naar enthousiaste mensen die aan de slag willen in het bestuur of op incidentele /projectbasis inzetbaar zijn als vrijwilliger! 

 

Ken je of ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en een steentje wil bijdragen aan 2Move? Mail dan a.u.b. vandaag nog naar voorzitter@2movemaartensdijk.nl.

 

Wil je meer informatie lezen over wat het inhoudt, download dan met onderstaande pijl de volledige tekst. 

helpende_handen__2020.docx

Disco 2020 - 2021 (onder voorbehoud)

 

Ook komend seizoen zijn er weer een aantal spetterende disco's met een leuk thema. 

Alle disco's zijn in SOJOS. 

 

Halloween                              30 oktober, vrijdag  

Piet en Sint                            2 december, woensdag 

Glow in the Dark                     29 januari, vrijdag  

Army                                     26 maart, vrijdag 

Jungle safari                           28 mei, vrijdag 

Gratis dansles met een U-pas

 

Ben jij in het bezit van een U-pas? Kom dan dansen bij 2 MOVE!.

Hoe werkt het? Bij 2 MOVE kun je je nog beschikbare tegoed van je U-pas besteden. Heb je nog voldoende tegoed, dan dans je zelfs gratis. Je tegoed is zichtbaar op je persoonlijke U-pas account. Geef bij je inschrijving op dat je een U-pas hebt, dan worden de kosten van de lessen en eenmalige inschrijving door 2 MOVE afgehandeld met de gemeente. Het U-pasjaar loopt van 1 juli 2020 tot 1 juli 2021.  

Nog geen U-pas maar wel nieuwsgierig? De U-Pas is er speciaal voor inwoners met een inkomen tot 125% van het landelijk geldende minimumloon. Met de pas krijgen deze inwoners de beschikking over een persoonlijk budget om te besteden aan sportieve, recreatieve, culturele en educatieve activiteiten. De U-pas is ook geldig voor de danslessen bij 2 MOVE. Informatie over de U-pas en een aanvraagformulier vind je op www.u-pas.nl.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden. Met de invoering van deze wetgeving geldt in de hele Europese Unie dezelfde wetgeving op het gebied van privacy.

 

2MOVE heeft een beleid vastgesteld over de omgang met persoonsgegevens van haar leden. Het doel van dit beleid is deze persoonsgegevens te beschermen. Het gaat daarbij vooral om de ledenadministratie, facturering en boekhouding, nieuwsberichten en afbeeldingen op de website. De tekst van dit beleid is opvraagbaar bij de voorzitter van 2Move.

 

Ook is er een privacyverklaring opgesteld. Hierin is vermeld welke gegevens 2Move opslaat, waarvoor ze gebruikt worden en hoe de gegevens door u kunnen worden ingezien, gewijzigd en verwijderd. Lees hier de privacyverklaring.

Europese wetgeving & beeldmateriaal

Als gevolg van nieuwe Europese wetgeving op het gebied van privacy zijn alle oude afbeeldingen, youtube-filmpjes, video’s en ander beeldmateriaal van onze website verwijderd.

 

Voor zover op de website herkenbare beelden van personen zijn opgenomen, is hiervoor expliciete toestemming door betrokkene(n) gegeven.

Procedure lidmaatschap opzeggen.

Het lidmaatschap van 2MOVE loopt van 1 september tot 1 juli. Het opzeggen van
het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk plaatsvinden vóór 2 juni bij de
ledenadministratie, ledenadministratie@2movemaartensdijk.nl

2MOVE Statuten

Hier kunt u de statuten downloaden.

Het lidmaatschap van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie), waarover in deze statuten wordt gesproken, is in het seizoen 2016-2017 door 2 MOVE beëindigd.

U heeft Acrobat PDF reader nodig om het document te lezen.

Download hier de PDF reader

2move_statutenwijziging.pdf