Over 2MOVE

Vakanties 2018-2019 & agenda

 

Summer Disco          24 mei 2019

Hemelvaartsdag        30 mei 2019

Pinksteren                10 juni 2019 

Eindshow                  29 juni 2019

Zomervakantie          1 juli 2019

Procedure lidmaatschap opzeggen.

Het lidmaatschap van 2MOVE loopt van 1 september tot 1 juli. Het opzeggen van
het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk plaatsvinden vóór 2 juni bij de
ledenadministratie, ledenadministratie@2movemaartensdijk.nl

ARMY DISCO 29 maart

Collecte Jantje Beton

In de week van 4 tot 9 maart gaan wij collecteren voor Jantje Beton in Groenekan en Hollandsche Rading. De helft van het geld dat we ophalen wordt in de clubkas gestort. Als je wilt meehelpen stuur dan svp een mail aan Margreet Wisse: pr@2movemaartensdijk.nl

Alle hulp is welkom!

Gratis dansles met een U-pas

 

Ben jij in het bezit van een U-pas? Kom dan dansen bij 2 MOVE!.

Hoe werkt het? Bij 2 MOVE kun je je nog beschikbare tegoed van je U-pas besteden. Heb je nog voldoende tegoed, dan dans je zelfs gratis. Je tegoed is zichtbaar op je persoonlijke U-pas account. Geef bij je inschrijving op dat je een U-pas hebt, dan worden de kosten van de lessen en eenmalige inschrijving door 2 MOVE afgehandeld met de gemeente. Het U-pasjaar loopt van 1 juli 2018 tot 1 juli 2019.  

Nog geen U-pas maar wel nieuwsgierig? De U-Pas is er speciaal voor inwoners met een inkomen tot 125% van het landelijk geldende minimumloon. Met de pas krijgen deze inwoners de beschikking over een persoonlijk budget om te besteden aan sportieve, recreatieve, culturele en educatieve activiteiten. De U-pas is ook geldig voor de danslessen bij 2 MOVE. Informatie over de U-pas en een aanvraagformulier vind je op www.u-pas.nl.

GLOW IN THE DARK

glow_in_the_dark_disco_novemeber_2018.jpg

Nieuwjaarsshow

Op donderdag 10 januari zijn alle dansers en familie welkom voor de Nieuwjaarshow in SOJOS!

Rond 17.30 zal de show die gegeven wordt door de dansers van 2Move beginnen. Rond 19:00 zal de Nieuwjaarshow afgelopen zijn.

PIETENDISCO voor kids tot en met 7 jaar

 

Ben jij ook al zenuwachtig voor de verjaardag van sinterklaas? 
Kom je dan alvast opwarmen voor de grote dag tijdens de Pietendisco.  
 
Wanneer: woensdag 28 november 
Hoe laat: van 15:30 tot 17:00 uur
Waar: Sojos Maartensdijk, Dorpsweg 51 
 
Geef het door aan al je vriendjes en vriendinnetjes, want iedereen tot 8 jaar is welkom.
 
Voor meer info: Lieneke via de mail: voorzitter@2movemaartensdijk.nl of bel met Marie Louise 06.23415560

RABO clubkas campagne

 

 

Hartelijk dank alle stemmers van de Raboclubkas.

Het heeft ons een leuk bedrag opgeleverd. 

Vrijwilligers gezocht!

 

2Move is een leuke en gezellige vereniging. En zoals geen enkele vereniging kunnen wij ook niet zonder de hulp van vrijwilligers! 

 

We zijn nu op zoek naar enthousiaste mensen die aan de slag willen in het bestuur of op projectbasis inzetbaar zijn als vrijwilliger! 

 

Ken je of ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en een steentje wil bijdragen aan 2Move? Mail dan a.u.b. vandaag nog naar voorzitter@2movemaartensdijk.nl.

 

Wil je meer informatie lezen over wat het inhoudt, download dan met onderstaande pijl de volledige tekst. 

vacature_bestuurslid__2_move_maartensdijk__website.docx

BODYSHAPE EN ZUMBA (TONING)

 
 
2MOVE biedt ook lessen voor volwassenen onder leiding van een vakkundige docente. Tijdens deze lessen bouw je conditie op, verstrek je je spieren, werk je aan lenigheid en wordt je fitter. Maar vooral zijn het gezellige lessen op moderne muziek. 
 
Voor de volwassenen starten de lessen vanaf maandag 3 september in de Vierstee:
- 19:00 uur Bodyshape
- 20:00 uur Zumba
 
Op woensdag 5 september start de intensieve les om:
- 19:15 uur Zumba Toning
 
Een Zumba-les is een van de leukste manieren om je conditie te verbeteren. Zumba Toning gaat nog een stapje verder: je traint je lichaam extra door gewichten (Toning sticks) te gebruiken. Als je de sticks gebruikt, wordt je workout intensiever. Daardoor vorm en verstevig je je spieren meer.
Als u in bezit bent van een www.u-pas.nl kunt u bij ons komen sporten.
 

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden. Met de invoering van deze wetgeving geldt in de hele Europese Unie dezelfde wetgeving op het gebied van privacy.

 

2MOVE heeft een beleid vastgesteld over de omgang met persoonsgegevens van haar leden. Het doel van dit beleid is deze persoonsgegevens te beschermen. Het gaat daarbij vooral om de ledenadministratie, facturering en boekhouding, nieuwsberichten en afbeeldingen op de website. De tekst van dit beleid is opvraagbaar bij de voorzitter van 2Move.

 

Ook is er een privacyverklaring opgesteld. Hierin is vermeld welke gegevens 2Move opslaat, waarvoor ze gebruikt worden en hoe de gegevens door u kunnen worden ingezien, gewijzigd en verwijderd. Lees hier de privacyverklaring.

Europese wetgeving

 

Als gevolg van nieuwe Europese wetgeving op het gebied van privacy zijn alle afbeeldingen, youtube-filmpjes, video’s en ander beeldmateriaal van onze website verwijderd.

 

Hoewel we het erg jammer vinden dat wij geen beelden meer kunnen laten zien van de prachtige en leuke (eind)shows, wedstrijden en lessen hechten wij eraan te voldoen aan de privacyregelgeving. Voor zover op de website herkenbare beelden van personen zijn opgenomen, is hiervoor expliciete toestemming door betrokkene(n) gegeven.

 

We zijn aan het kijken hoe we in de toekomst kunnen voldoen aan de eisen die hieraan gesteld worden en we hier toch leuke herinneringen kunnen delen van optredens, uitvoeringen en lessen.

 

2MOVE Statuten.

Hier kunt u de statuten downloaden.

Het lidmaatschap van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie), waarover in deze statuten wordt gesproken, is in het seizoen 2016-2017 door 2 MOVE beëindigd.

U heeft Acrobat PDF reader nodig om het document te lezen.

Download hier de PDF reader

2move_statutenwijziging.pdf